זכור אימייל 
לא זוכר סיסמה? שלח אימייל בלבד הרשמה לעסקים |  הצטרפות לקהילה

עמוד הבית |  צור קשר
ערן רוטשילד עליון שמואל זלוטניק אפרת - עליון מאמן כושר אישי
 
קהילת הבריאות
הצטרפו לקהילה, והיו חלק מקהילה איכותית, השואפת לחיי בריאות.
תהנו ממגוון פעילויות, טיפולים ומבצעים לחברים בלבד!
חיפוש
לידיעת הציבור
רבים פונים אלינו בשאלה האם מותר להם להפעיל חדר כוש..


הטבע יצר עבורנו את כל המזונות הכי טובים לגוף, ..

החורף בעיצומו וכולנו חוששים להידבק במחלות. מה עושי..

הקנדידה היא פטריה הנמצאת בגוף באופן טבעי אבל כשהיא..

תעלת האוזן, הרווח בין הגבות, העורף והנחיריים מהווי..

באילו פירות יש שאריות הדברה? איפה בארץ נמצאו החריג..

ריצה היא ספורט שמתאים לכל אחד: היא לא מצריכה לימוד..

מחקר ענק שנערך בדנמרק וכלל אלפי נשים וגברים מצא כי..

אם החלטתם להתחיל לרוץ ולהפסיק להיות בטטות כורסה - ..

נעלי הריצה המינימליסטיות, שנראות כמו גרביים עבים ב..
פרסומים אחרונים
טיפולי עיסוי עד הבית מגוון רחב של טיפולים רפואיים ..

מטפלת הוליסטית רב תחומית בכירה.
טיפול לנשים בל..

טיפולים אלטרנטיביים במיגוון רחב של מחלות, כולל ייע..

מומלץ להגיע לטיפולי שיאצו כתחזוקה שוטפת של הגוף על..
הנקראים ביותר
קשריות לימפה (באנגלית: Lymph nodes), הידועות גם כ&..

משקה טבעי בעל אפקט ממריץ במקומות הנכונים....

מערכת העיכול היא מערכת איברים בגוף בעלי חיים אשר מ..

דלקת כיס מרה (באנגלית: Cholecystitis) היא דלקת המת..

מערכת הלימפה (Lymphatic System) היא מערכת נימים, צ..
חזרה לספריםהרזיה ללא דיאטה
כל הסיבות הסמויות שעומדות מאחורי הרגלי התזונה שלנו
(מהדורה חדשה של הספר אכילה בהיסח הדעת)


האם זהו עוד ספר דיאטה?
כל מי שהתנסה אי-פעם בדיאטות יודע שהן נכשלות בגלל נקודת תורפה אחת – הן דורשות משטר אכילה קיצוני, שנוגד את חופש הבחירה והרצון הטבעי שלנו לאכול את כל מה שטעים לנו. אז מה דעתכם לעקוף את נקודת התורפה המתסכלת הזו על-ידי ארגון מחדש של סביבת האכילה שלנו? פסיכולוג המזון האמריקאי, ד"ר בריאן ואנסינק חקר לעומק את הנושא והוא מגלה לנו בספר זה כיצד ניתן לרזות בקלות על-ידי הקטנה של כמויות האוכל שנכנסות אל פינו כתוצאה משינוי סביבת האכילה שלנו.


ספר מאיר-עיניים ופורץ דרך זה חושף בפנינו את העובדה שרובנו לא מודעים לכמות ולסוג המזון שאנו אוכלים ואפילו לא לסיבה שגורמת לנו לאכול. הוא מתאר מסע מרתק אל המניעים הנסתרים העומדים מאחורי הרגלי האכילה שלנו ומפרט את הדחפים הסמויים שקובעים לנו למה וכמה לאכול. בספר מתוארים ניסויי אכילה מתוחכמים בבני אדם שיעלו חיוך על פניכם. הממצאים שתקראו בו יפתיעו אתכם.

הספר מציג שאלות מסקרנות מאוד על יחסינו עם האוכל, כמו:

האם גודל המנה בצלחת קשור בכלל לתחושות הרעב שלנו?
האם אנו אוכלים יותר כאשר אנו סועדים עם חברים?
מהם אמצעי השכנוע הסמויים של מסעדות וסופרמרקטים שגורמים לנו לאכול יותר?
כיצד יכולים הצבע של החדר ומוזיקת הרקע שלו להשפיע על הקצב וכמות האכילה?
עד כמה נאכל יותר אם בדרך סמויה מהעין תשוב הצלחת ותתמלא בשנית?
האם מזון של מותג מפורסם גורם לנו לאכול ממנו יותר?
למה נשים צרפתיות אינן משמינות, למרות האוכל המשמין שהן אוכלות?

ספר זה ישנה את יחסנו לאוכל. הוא יציג בפנינו את העובדות שיסייעו לנו להשפיע על סביבת האכילה שלנו כדי להקטין את כמויות האוכל שמגיעות אל פינו בכל מקום בו נחליט להשביע את רעבוננו - בבית, במסעדה או בעבודה. הוא יספק לנו את התשובה האמיתית לשאלה הנצחית "מדוע הדיאטות נכשלות?" ויתרום לנו מידע חדש שיעזור לנו להפחית משקל כבר בשנה הקרובה.


האדם הממוצע מקבל מדי יום למעלה מ-200 החלטות שנוגעות למזון. למשל, ארוחת בוקר – כן או לא? טבלת שוקולד כן או לא? ריבוע אחד, שורה אחת או הכול? האם לאכול בנחת ליד שולחן, בהליכה, או במכונית? האם לטעום בכל פעם שעוברים ליד צלחת ממתקים?

האם אנו מסוגלים להסביר מה גרם לנו להחליט כך? בדרך כלל לא.

אילו היינו מסוגלים להסביר את החלטותינו ולדעת מדוע בחרנו בהן, היינו יכולים לאכול קצת פחות והיינו מרזים ללא שום דיאטה.

על מחבר הספר
ד"ר בריאן ואנסינק הוא פרופסור לשיווק ולמדעי התזונה באוניברסיטת קורנל, שם הוא מנהל את מעבדת המזון. הוא פרסם עבודות מחקר רבות וחיבר שלושה ספרים העוסקים ביחס של צרכנים למזון. ד"ר ואנסינק זכה בשנת 2007 באות הוקרה מיוחד על הישגיו בביצוע מחקרים רציניים שגורמים לנו לחייך ובה בעת גורמים לנו להבין את עצמנו טוב יותר.
תגובות
דירוג תוכן
הייה ראשון לדרג
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
תגובות קהילת הבריאות   הצטרפות לקהילת הבריאות
כל הזכויות שמורות לפורטל Healthier.co.il
כל התכנים בפורטל באחריות המפרסמים
מפרסמים המעתיקים תכנים מפורטלים אחרים מתבקשים: לקבל אישור על כך, ליצור קישור לפורטל המקור ולסמן במקום המיועד, שהתוכן הינו מועתק.
תוכן הפורטל הינו בגדר מידע
ואינו בא כתחליף לייעוץ מקצועי